Leefstijl in de scheepvaart

 

 

Leefstijl in de scheepvaart 

Het werken in de scheepvaart kenmerkt zich door onregelmatigheid: dag en nacht, druk en rustig, piekbelastingen. Dat vraagt iets van het menselijk lichaam. Aan boord is vaak maar beperkt de mogelijkheid voor lichamelijke beweging. En gezonde voeding? Dat vraagt goede inkoop, voorbereiding en een beetje goede kookvaardigheden. Een gezonde leefstijl aan boord vraagt al met al een goede discipline van varenden.

De kennis en ervaring die ProVie-and heeft opgedaan in de scheepvaart kunnen worden ingezet voor workshops, trainingen en leefstijl- of voedngsadvies aan boord. Dat kan op locatie of op afstand. 

Wat kan ProVie-and voor u betekenen? 

Voor zelfstandigen kan ProVie-and werken als iedere diëtist, maar dan mét kennis van uw leefomstandigheden. Ik kan u dieet- en voedingsadviezen geven. Ik ben daarbij flexibel in locatie en werktijden. Consulten kunnen we eventueel doen via video-verbinding en ondersteuning via e-mail. Neem contact op voor de mogelijkheden.   

Voor werkgevers bied ik een verschillende mogelijkheden afgestemd op uw wensen: voedingsadvies op maat op locatie, workshops, voorlichting en advies op maat voor een gezonde leefstijl aan boord van uw schepen, met uw bemanning en diensten.   

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ProVie-and. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.