Voor wie zijn leefstijl wil veranderen om blijvend gewicht te verliezen.

Gecombineerde Leefstijl Interventie 
Heeft u al meer pogingen gedaan om gewicht te verliezen? Kent u bijna alle diëten die er zijn om af te vallen? En het lukt u ook telkens om wat kilo's kwijt te raken? Tót het ene moment waarop u dat patroon loslaat. Voor u het weet vindt u de kilo's weer terug. Om blijvend gewicht te verliezen is het belangrijk dat u niet (alleen) uw voedingspatroon drastisch omgooit en heel erg veel gaat bewegen. Het is vooral belangrijk dat u een gezond voedingspatroon vindt dat bij ú past, bij uw gezin en bij uw werk. En dat u regelmatig beweegt op een manier waar u plezier in heeft en dat dit ook past in uw leven. Ontspanning, omgaan met stress en goed slapen zijn hierbij onmisbaar. 

 ProVie-and biedt in opdracht van Zorggroep Haringvliet de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) CooL aan. Dit is een door het RIVM erkend tweejarig leefstijlprogramma wat bestaat uit 16 groepsbijeenkomsten en 8 individuele gesprekken. Het programma geeft u de regie om uw leefstijl aan te passen, het is dan ook geen 'afvalprogramma'. Natuurlijk streven we naar gewichtsverlies, maar u kunt ook andere doelen formuleren: wilt u lekkerder in uw vel komen? Meer energie krijgen? Met de kleinkinderen ravotten? Het gevoel hebben zelf weer aan het roer te staan? Het zijn úw doelen, binnen de GLI werken we hieraan.

 

Voor wie is de GLI bedoeld?

- Heeft u een BMI boven de 25 en een verhoogd risico op hart- en vaatziekten of diabetes mellitus type 2 of 

- Heeft u een BMI boven de 30 én

- Bent u boven de 18 jaar én 

- Voldoende gemotiveerd om uw leefstijl te veranderen?

Dan komt u in aanmerking voor deelname aan de GLI! Vraag uw huisarts om een verwijzing, want die is wel nodig om deel te kunnen nemen.

Op de deelname aan de GLI zijn de algemene voorwaarden van de BLCN van toepassing. Deze zijn te vinden op de pagina downloads.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de GLI en / of wanneer we weer starten met een groep? Dan kunt u contact opnemen met Zorggroep Haringvliet in Oude Tonge of met ProVie-and. U kunt ook alvast de brochure lezen voor het programma. GLI-zghv Zorgwijzer DEF versie.pdf


ProVie-and is aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN), is erkend door de NVD als leefstijlcoach en door de KDOO als leefstijldiëtist.

 

Afbeelding invoegen